HOROSZKÓP

Melyik ősi istennő archetípusa lakozik benned? - Tudd meg, mire emlékeztet az év hátralévő részére!

Szerző:
Szabó Anna
Lakshmi, Isis, Athéné, Bastet… csak néhányan az istennők közül, akiknek a dicsőítését megtagadták a patriarchális társadalomban. Milyen tudást hordoznak? Honnan származnak? Milyen karaktert testesítenek meg, melyeket neked is fel kell ébreszteni magadban, beépíteni vagy éppen dolgozni rajtuk még ebben az évben? Megsúgja a csillagjegyed.

 

A női istenséget nem lehet megtagadni, sem kitörölni az emberiség által irányított patriarchátusban, amelyet a keresztény kultúrában oly nagyon leredukáltak néhány verzióra: Szűz Máriára és Évára. Kik ezek az istennők, akiket a világ különböző pontjain imádtak a régi kultúrákban? Nem ellentétesek egymással (mint Szűz Mária és az áruló Éva), hanem különböző személyiségtípusokat fejeznek ki. Minthogy hozzátartoznak a kollektív javakhoz, hatalmuk van, megjelennek képekben, imákban, az emlékezetben, hogy felébresszék rejtett tulajdonságainkat.

Ahhoz, hogy együtt működhess az istennőddel, és elmélyülhess tudásában, keresd ki a születési dátumodat, és tudd meg, melyik istennő archetípusa lakozik benned.

 

Ha januárban születtél
Ha februárban születtél
Ha márciusban születtél
Ha áprilisban születtél
Ha májusban születtél
Ha júniusban születtél
Ha júliusban születtél
Ha augusztusban születtél
Ha szeptemberben születtél
Ha októberben születtél
Ha novemberben születtél
Ha decemberben születtél

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL