ANGYALISKOLA

Találkozás az őrangyalunkkal

Szerző:
Szabó Anna
Kizárólag rajtad múlik, hogy melyik módját választod az őrangyaloddal való kapcsolat létrehozásának. Most a adunk néhány ötletet, hogy kiválaszthasd a legszimpatikusabbat.
Meditációval

Meditáció közben bármikor megidézheted őrangyalodat, találkozhatsz vele, és mindent bizalmasan megoszthatsz vele.



Imával

Ha imádkozol, tehát beszélsz az őrangyalodhoz, elmondhatod, mire van szükséged, mit szeretnél.


Levélben

Írj levelet az őrangyalodnak. Nyugodtan engedd el magad, és őszintén írj le mindent neki. Írd meg, miért lenne szükséged rá, mit szeretnél vele közölni, és miben kéred a segítségét. Ne aggódj, soha senki nem fogja elolvasni ezt a levelet. Ha végeztél az írással, égesd el, és szórd a hamut a szélbe. Hamarosan jelentkezni fog az őrangyalod, és te igenis érezni fogod a jelenlétét.


Versben, vagy más, művészi kifejezőeszközzel

Amikor a saját tehetségeden keresztül létesítesz kapcsolatot az őrangyaloddal, az a legszebb dolog. Ez bármi lehet, amiben jó vagy, és amit jól csinálsz. Például rajz, festészet, varrás, kézművesség, költészet, írást, stb.



Egyszerű beszélgetéssel

Ha rosszul érzed magad, vagy magányos vagy, beszélj az őrangyalodhoz. Akkor is tedd ezt, ha éppen jól mennek a dolgaid, ha örömteljes napod van. Az angyalokkal való rendszeres párbeszéddel ugyanis lehetővé teszed, hogy válaszoljanak neked. Lehet, hogy villámcsapásszerű felismeréseid lesznek, válaszokat kapsz kérdéseidre, megszólal a fejedben egy halk hang, vagy képek bukkannak fel. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy megnyisd a szívedet, és az elmédet.

Szánj rá néhány percet – akár most is -, és kérd meg az őrangyalodat, hogy megismerhesd. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni.

A következő leckében még több segítséget nyújtunk a kapcsolat kialakításához.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL