EZOTÉRIA

Mi az, amit még mindig nem tanultál meg az életben? - A mágikus Excaliburtól megtudhatod!

Szerző:
Szabó Anna
Az Excalibur a legendás Artúr király mitikus kardja, mely mágikus erővel bír, és a brit függetlenséggel hozzák összefüggésbe. Aki e kard tulajdonosa, az az igaz király, aki sérthetetlen, legyőzhetetlen, rendkívül bátor, illetve felettébb igazságos lesz. Ezek után mit gondolsz, mi lehet az, amit te még mindig nem tanultál meg az életben? Választ ad rá a hihetetlenül mágikus és bölcs Excalibur!

 

Ez az a kard, amelyet Artúr kihúzott a kőből, amely annak a jele, hogy ő volt Britannia igaz királya. A hiedelem szerint, aki kihúzza a kőből a kardot, az lesz az a legendás harcos, aki megvédi az országot a támadásoktól. Viszont a legenda arra is kitér, hogyha elbukik a harcos, akkor az Excalibur „visszarepül" a kőbe. Ám vannak olyan feltételezések is, miszerint a Tó Tündére adta a kardot Merlinnek, a varázslónak és ő tette a kőbe.

Ez a csodálatos erejű kard képes megmondani, mi az, amit még mindig nem tanultál meg az életben! Húzz egy lapot és hallgasd meg az Excalibur neked szóló bölcs üzenetét!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL