Napi horoszkóp - 2016-05-30

Kos

Kedves Kos! Készülj a legrosszabbra a munkában, szívügyekben, és minden másban. Azok a Kos jegyűek viszont, akik április 1. és 20. között születtek, mentesülnek az ártó bolygóhatások alól. Számukra kedvezően, vagy eseménytelenül alakul a nap, míg a többiek semmi jót nem találnak benne, csak bosszúságot.

Bika

Kedves Bika! Ne töprengj megoldhatatlannak látszó problémákon, mert ezzel csak idődet, erődet fecsérled. Inkább olyan feladatokra összpontosítsd figyelmedet, melyeket játszi könnyedséggel oldasz meg. Az így születő apró sikerélmények hozzásegítenek, hogy a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat is könnyen vedd.

Ikrek

Kedves Ikrek! El sem hiszed, hogy ilyen nap is van, amikor semmi sem zavarja meg nyugalmadat, senki sem sért meg, és te sem bántasz meg senkit. Mindössze az árnyékolja be napodat, hogy egyre sűrűbben gondolsz a közelgő, de oly távoli szabadságra. Ne tagadd, ha volna rá lehetőség, csapot-papot itt hagynál.

Rák

Kedves Rák! A pihenés után igazán jól esik a nyári nyüzsgés munkahelyeden. Nem zavar a kellemes, cél nélküli fecsegés, legalább bekapcsolódsz te is munkahelyed vérkeringésébe. Mert valld be, nem igazán érdekel, kivel mi történik, ha az a valaki nem egy közeli barátod. Ennek ellenére mindig segítőkész vagy.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Lángra lobbantasz magad körül mindent. Már szanaszét hevernek a megperzselt áldozatok. Szenvedélyesen hajszolod az élvezeteket, tébolyultan szerelmes vagy a szerelembe. Minden utadba kerülő zsákmányban a nagy igazit véled felfedezni. Lehet, hogy ezen a napon meg is találod? Szentül hiszed…

Szűz

Kedves Szűz! Semmihez nincs kedved ebben a hőségben. Ne sajnáltasd magad, hiszen nem te vagy az egyetlen, akinek dolgoznia kell ezen a napon. És különben is, ha zuhogna az eső, az is baj lenne. Láss szépen munkához, bármennyire is nehezedre esik. Esetleg tegyél magad mellé egy hideg üdítőt, vagy jeges teát.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ha valaki nyíltan intéz hozzád egy kérdést, az a legkevesebb, hogy nyíltan válaszolj. Kerteléssel nem mész sokra, ez már többször bebizonyosodott. Az este a szerelemnek kedvez, de csak akkor, ha ezen a téren is őszinte leszel. Akkor is légy az, ha ezzel esetleg kicsit elszomorítod kedvesedet.

Skorpió

Kedves Skorpió! Vágj jó képet a dolgokhoz, és próbálj meg izgalmas elfoglaltságot találni. Nehéz értelmes feladat nélkül kitölteni a napot. Nem baj, ha tévét nézel, ha egy műsor érdemesnek bizonyul arra, hogy bekapcsold a készüléket. Elképzelhető, hogy látogatód érkezik. Az hagyján, de még jó hírt is hoz.

Nyilas

Kedves Nyilas! E napot nem neked találták ki. Legszívesebben törölnéd a naptárból az összes hétfőt, csakhogy ha ez sikerülne, akkor a következőben az összes keddet kiradíroznád. Mivel erre nincs reális lehetőség, beletörődsz a sorsodba. Furcsa találkozásban lesz részed, ami hosszú ideig foglalkoztatni fog.

Bak

Kedves Bak! Egy olyan személlyel találkozol, akit valaha nagyon szerettél, és még most is kedves a számodra. A találkozás végképp átminősíti a kapcsolatot, de nem haszontalan. Olyan gondolatokat ültet el a fejedben, amelyekkel érdemes foglalkoznod a jövőben. Segítséget is remélhetsz, immár jó barátodtól.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az apró munkahelyi sikerek ma nem elégítenek ki. Észre sem veszed őket, vagy ha igen, hidegen hagynak. Nem tudsz felszabadulni a hétvége eseményeitől. Békétlen, kedvetlen vagy. Egy telefont azért mindenképpen megereszthetnél, és ha meggondoltad volna magad, akkor sem kell tartanod semmitől.

Halak

Kedves Halak! Jó hangulattal ajándékoz meg a Sors e napon. Hogy ajándék, az túlzás, hisz neked is részed van benne. Véget vetsz egy megsavanyodott kapcsolatnak, mely mindkét fél számára terhes már. Így nem kell olyan döntést hoznod, mellyel fájdalmat okozol. Elég, ha kimondod, amit már régen ki kellett volna.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL