MÁGIA

Idézd meg a tűz elementálokat és ők teljesítik bármely kívánságodat!

Szerző:
Szabó Anna
Az elementálok olyan misztikus lények, akik az elemek szellemi birodalmában laknak. Tehát a Tűz elem szellemei a Szalamanderek, akik kicsit a sárkányokhoz hasonlatosak. Ha szerencséd van, akár meg is láthatod! Hívd segítségül őket bátran szerelmi vagy szexuális jellegű ügyekkel kapcsolatban, de mivel rendelkeznek a tűz teremtő erekével, tulajdonképpen bármit megadhatnak neked!

 

Szalamandereknek, vagyis a tűz szellemeinek köszönhető, hogy a tűz létezik és használható az emberiség által. A tűzelementálok az első elementálok, akik az ember barátai lettek, megtanították őseinket, hogy hogyan készítsenek tábortüzet. A szalamandereket Djin uralja. 

A szalamanderek többnyire éjszaka mozognak a legszabadabban, fénygömbként jelennek meg a vizek felett. A régi idők tengerészei gyakran látták őket amint a hajójuk vitorláit vizsgálták. Innen ered a "Szent Elmo tüze" kifejezés is, ami rejtélyes tüzeket takar, amik gyakran jelennek meg vitorlás hajókon. 

A szalamanderek erős hatással vannak az emberi természetre, például a testhőmérsékletre. Okozhatnak különös temperamentumot is, amire mondhatjuk, hogy "forróvérű" vagy "forrófejű". A szalamanderek gyakran megjelennek az embereknek kicsi, gyíkszerű lángok formájában. 

A szalamanderek hevesek, gyors mozgásúak és nagyon fényesek. Labilisak is, főleg ami az érzelmeket illeti. A tűz hagyományosan kapcsolatban áll az akarattal, tehát a szalamanderek erőteljesek és nagyon makacsok lehetnek. Segítségük akkor hívható, ha az akarat és az erő ügyeiben várunk megoldást, mint például az akaraterő, konfliktus másokkal, háború és bátorság. Viszont, a labilis természetüknek köszönhetően, a szalamanderek hívása magával hozhatja a tűzalapú anomáliák veszélyét is. Aki hívja, annak járatosnak kell lennie a hasonló területeken, mielőtt szólítaná őket.

Ha áltak megáldott tűzkövet, vagyis olyan ásványt viselsz, ami a tűz elemmel hozható kapcsolatba, még inkább összedolgoznak veled és növelik a kéréséd megvalósításának esélyét.

Kellékek

5 piros gyertya

Szantál füstölő

Egy kis darab papír

Érdemes az oltáradat a tűz elemet szimbolizáló tárgyakkal, akár ásványokkal díszítened, esetleg szalamander figurával.

A varázslat menete

A legjobb, pénteki napon megidézni őket. Gyújtsd meg köralakban a gyertyákat és a füstölőt. Előre írd fel a kívánságodat egy papírra.

Az egyik gyertyát tedd magad elé és nézz bele mélyen. Csodáld a lángot, próbálj meg egy kicsit elveszni benne. Érezd a lángja melegét, érezd magadban. Válj eggyé vele. Érezned kell, ahogy felforrósodsz, ahogy elönt a tűz, mint a folyékony láva. Ekkor kezdheted el az idézést:

"Meghívom otthonomba a déli irány és a  

Szalamanderek Lángoló  

Birodalmának Hatalmas Urait. 

Ébresztelek, szólítalak és 

megidézlek benneteket.

Jelenjetek meg előttem,

és hallgassátok meg kérésemet.”

Ha nem is látod meg a szalamendert, akkor érezheted, hogy a helység melegebb lesz vagy az előbbihez képest másképp önt el téged a forróság, esetleg a gyertya lángjai adják a tudtodra a jelenlétét.

Ekkor nagyon tisztelettudóan mond el a kérésedet, hogy miben segítsen neked a szalamander. Mindenképpen szépen és illedelmesen kérd.

Utána folytasd így az igézetet:

„Nagy és hatalmas Szalamanderek,

A Tűz Atyjai és Anyjai,

Az elem éltetői,

A világ teremtéséhez szükséges életerő fenntartói,

Kérlek teljesítsétek kérésemet,

És hálám nem marad el,

Utána mehettek békével vissza oda, ahonnan jöttetek.”

Ezután égesd el a papírt. Koncentrálj a kérésedre. Lásd, ahogy a szalamanderek teljesítik és megadják neked.

Feltétlenül kedveskedj nekik ajándékkal, bármi olyannal, ami kapcsolatba áll a tűzzel, vagyis például szeretik az alkohol és az erős italokat, ételeket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL