Halak

 

Meglepődsz azon, hogy te anyának születtél? Éppen ezért vagy annyira végtelenül türelmes, egy igazi empata, aki a másik minden rezdülését megérzi és belát a fejébe. Csordultig vagy szeretettel nem csak a szeretteid, de az egész világ felé. A te lételemed az, hogy gondoskodhass másokról, segítsd és támogasd őket, mert imádsz másokat boldoggá tenni. A szívedet-lelkedet kiteszed azért, hogy fényt vigyél mások életében. Nemhogy a gyerekedet képes vagy agyon abajgatni, de te még a barátaid anyjuk helyett is az anyjuk vagy és a párod is néha már mamának szólíthatna. Nem baj, hogy ennyire szeretnél másokkal törődni, megvédeni őket még a széltől, de igyekezz őket nem megfojtani a túláradó szereteteddel és ahogy mint minden jó anyának kellene, hagyd őket élni. Néha engedd a madárkáidat szárnyalni.

A másik archetípus, ami benned rejlik az szorosan az anya mellett a feleség, ugyanis nálad a kettő együtt jár. Feleségként is arra törekszel, hogy kedvében járj másoknak, – főleg a kedvesednek – elérd, hogy mintapélda legyél és tökéletes, akire felnéznek és szükség van rá. Rengeteg energiát fektetsz abba, hogy elvarázsolj másokat, de hidd el, ők önmagadért szeretnek, nem azért, amit láttatni szeretnél magadról.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL