Két arc

 

Amennyiben a két arc villant elsőként a tudatodba, az arra utal, hogy előző életedben igencsak könnyelműen éltél. Éltél-haltál a szerelemért, mindig érezted a gyomrodban azt a furcsa bizsergést, és állandóan vártál a fehér lovon érkező hercegre, aki megment, és magával ragad. Ugyanakkor nem sikerült megtalálni a lelki társadat, és ez mély sebeket hagyott a szívedben és lelkedben egyaránt.

Ennek köszönhetően lelked mélyén most is van egy megmagyarázhatatlan láng, egyfajta szomorúság, ami oda vezet, hogy nem hiszel a sírig tartó kapcsolatokban, és még mindig keresed az igazit, a megmentődet, de senkivel nem vagy tökéletesen elégedett. Bármennyire is felfoghatatlan, ennek azonban vagy jó oldala is! Mivel előző életedben igencsak megkeményedtél, most rendkívül magabiztos, kedves ember vagy, meg tanultad nem görcsösen keresni a valódi szépséget, így könnyedén vonzod magadhoz az embereket. Ma nem szenvedsz hiányt csodálókban és tisztelőkben, ugyanakkor egy kicsit megközelíthetetlen vagy.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL