UTAZÁS

Érdekes programok februárra

Szerző:
Szabó Anna
Remek programok közül válogathatunk februárban. Akik mulatozásra vágynak, azok két karneváli felvonuláson is részt vehetnek. Természetesen senki sem unatkozhat, ha éppen nem a karneváli hangulat nagy kedvelői közé tartozik.

Akik szeretnek mulatni

Csodálatos keszthelyi karnevál

A Balaton északi partján megrendezésre kerülő karnevál, egy igazi mókás felvonulás, amelyet a Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesülete szervez. A mulatság a Festetics-kastély parkjából indul a Sétáló utcán át, majd a Fő térre érkezik. Meseszép jelmezekben gyönyörködhetnek az odalátogatók.
A jelmezversenyre benevezők értékes ajándékokat nyerhetnek.


A program időpontja: 2008. február 2. 14.00-tól


Busójárás Mohácson

Tekintsd meg te is a világ legegyedibb farsangi karneválját, a busójárást. Látogass el a több, mint kilencszáz éves Mohácsra január 31 és február 5. között, és segíts elűzni a telet. Garantált vidám szórakozásban lesz részed.


A program időpontja: 2008. január 31. - 2008. február 5.


Kép forrás: omniplan


A gasztronómia kedvelői számára

Torkos Csütörtök Budapesten és környékén

A Magyar Turizmus Zrt. és a hozzá csatlakozó éttermek ismételten megrendezik az országszerte igen közkedvelt, Torkos Csütörtök Gasztronómiai programot. Városonként, ahogy az elmúlt esztendőkben is, megkereshetőek azok az éttermek, amelyek szintén csatlakoztak az akcióról szóló programhoz.
Az akcióban résztvevő éttermek listája a menjunkenni.hu oldalon található.

A program időpontja: 2008. február 7.


Forrás: Utazzitthon.hu

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL