Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

A Halak szeretője

A Halak remekül értik egymás kívánságait. A Kos közvetlen és lehengerlő stílusa inkább taszítja, mint vonzza, bőr őt is meg lehet szokni. A Bikával bizonyosan jól jár: szüksége van annak gyengédségére és érzékiségére.

Az Ikrek aligha fogja felforgatni az életét: meglehetősen távol állnak egymástól. Nem így a Rákkal, mert mindketten figyelmes és romantikus szeretők, ráéreznek a társ óhajaira.

Az Oroszlán roppant szenvedélyes, a Halaknak túlságosan is az. A Szűzzel kevés a beteljesülés esélye, kivéve, ha le tudja győzni a gátlásait. A Mérleg igyekszik, teljesíteni a társ kívánságait, a jó szándék azonban nem mindig elég.

A Skorpió ösztönösen tudja, mire van szüksége a Halaknak - és fordítva. Ragyogó kapcsolat alakulhat ki közöltük. A Nyilasból hiányzik némi gyengédség, bár jól kiegészíthetik egymást. A Bak az ágyban is megbízható partner, jóllehet nem annyira fantáziadús. A Halak azonban türelmes típus. Ha a Vízöntő elcsábítja, az átlagosnál is odaadóbbnak kell lennie - ez azonban nem mindig könnyű.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL