Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

A Bak szeretője

Két Bak kapcsolata hosszas előkészületeket igényel, ám azután nem lehet nagyobb gond közöttük. A Vízöntő valamivel közvetlenebb, így ki tudja csalogatni a Bakot a védelmi vonalak mögül -persze csakis kölcsönös vonzalom esetén. A Halak társaságában csodálatos éjszakákra van kilátás. A Kos ellenben elijesztheti túlzott rámenősségével. Szexuális félreértések szép számmal előfordulhatnak közöttük.

Bezzeg a Bika! Ő aztán érti a módját, hogyan csavarja el a Bak fejét. Az Ikrek ügyes, de visszafogott szerető, a Bak éppen ezt nem kedveli A Rák sem tűnik szerencsés választásnak, ajánlatos tisztázni a félreértéseket. Az Oroszlán komoly sikerekre számíthat, amennyiben nem ront ajtóstul a házba. Hagyjon időt a Baknak, hogy hozzászokjon a szerelmi gondolathoz.

A Szűz félénk, de megbízható szerető, ha sikerül leküzdeni nevezetes gátlásait. Szerelem dolgában a Mérlegtől sok mindent lehel tanulni, feltéve, hogy a Bak ezt akarja. A Skorpiónak valamivel könnyebb a dolga, mivel jól kiegészítik egymást az ágyban is. A Nyilas távolabb áll tőle, bár az ellentétek időnként vonzzák egymást


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL