Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

A Mérleg szeretője

A szerelem művésze ő -ha egy másik Mérleggel találkozik, a kapcsolatban minden kívánság teljesül. A Skorpió kevésbé kényezteti el, túlzott szenvedélye éppenséggel elijeszti. A Nyilassal nincs ilyen probléma: az ágyban is nyitótt, lelkesen fogadja a Mérleg találékonyságát.

A Bakkal már korántsem ennyire harmonikus a viszony. Mindkettőjüknek igazodni kell a másik szokásaihoz. A Vízöntőhöz a Mérleg bizalommal fordul, boldog órákat tölthetnek kettesben, A Halak inkább rajong érte, mintsem meg akarná hódítani - ez hamar kedvét szegi. A Kos sem ideális partner, kivéve, ha megzabolázzák hevességét.

A Bika „testre szabottabb", jóllehet nem mindig találkoznak erotikus kívánságaik. Az Ikrek sokkal nagyobb eséllyel pályázik az ideális szerető megtisztelő címre: az ágyban nagyszerűen megértik egymást. A Rákkal adódhat egy-két probléma az összehangolódás során - semmi sem vehető biztosra. Az Oroszlánnak csodás kilátásai vannak. Elég, ha feltárja a Mérleg előtt szíve titkait. A tartózkodó Szűz gátolja valamelyest a csábításban, némi bátorsággal azonban semmi sem kizárt.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL