Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

A Szűz szeretője

Két Szűz jól megérti egymást. De ki kezdeményezzen? Csak semmi félénkség! A Mérleg érzékisége tetszhet a Szűznek, már ha sikerül neki a másikra figyelni. A Skorpió egyszerűen elkápráztatja, és sok feledhetetlen éjszakát szerezhet neki. A Nyilas talán nem fordít elég időt arra, hogy kielégítse erotikus vágyait, így az együttlét akár vitává is fajulhat. A Bakkal nyugodt kapcsolatot, építhet ki. Megbízható, csöndes partner.

A Vízöntővel előfordulhat, hogy a gyakorlat megáll az elmélet szintjén. Ez azonban nem helyettesítheti a szeretkezést! A Halakkal folytatott viszonyára mély érzelem és az odaadás a jellemző. Eleinte ez kissé zavarja a Szüzet. A Kos túlságosan hirtelen természetű számára Türelem nélkül pedig nem számíthat komolyabb eredményre.

A Bika is gondoskodhat pár álmatlan éjszakáról. Az Ikrek szülötte úgy közelit feléje, mint egy Don Juan, és nem hagy időt a beszélgetésre. Ennek pedig sosincs jó vége. Bezzeg a Rák. Ö átérzi partnere félénkségét, és finoman vezeti rá a jóra. Az Oroszlán az ágyban irányítani akar, ez szintén tetszik a Szűznek.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL