Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Az Oroszlán szeretője

Ha két Oroszlán akad össze - a szenvedélytől „kő kövön nem marad". A Szűz eleinte még húzódozik, ez azonban az Oroszlánt még kitartóbb udvarlásra sarkallja. A Mérleggel igazi élvezet a szerelem.

Ha a Skorpió egy Oroszlánnal osztja meg az ágyát, az leginkább vulkánkitöréshez hasonlítható. Már csak egy kis figyelmesség kellene hozza. A Nyilas elvileg el tudja csábítani, de általában éppen fordítva történik a dolog. A Bak azonban mintha kicsit sótlan lenne neki – ugyanakkor tanulékony és büszke is.

A Vízöntő épp az Oroszlán ellentéte, pontosan ezért lehet érdekes a kapcsolatuk. Az álmodozó Halak szívesen aláveti magát a másik akaratának. Igaz, nem halmozza el párját bókokkal - ami nem igazan tetszik az Oroszlánnak. A Kos ezzel szemben értékeli a másik heves érzelmeit és fordítva. Ezért az ágyban is jól kijönnek egymással.

A Bikával már annál kevésbé. Az érzékisége ugyan nagy hatással van az Oroszlánra, de a lelki alkatukban levő különbségek akadályozhatják, hogy kapcsolatuk komolyabb legyen. A mindig újra szomjazó Ikrek meglepheti, sőt el is csábíthatja -mindkettejük nagy örömére.

A Rák odaadása és gyengédsége tetszik az Oroszlánnak, egyben féken tartja érzelmeit is.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL