Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

A Rák szeretője

Két Rák kedves és gyengéd egymáshoz. A lényeg, hogy együtt vannak - a többi már úgyis megy magától. Az Oroszlánnak viszont minden erejére szüksége lehet meghódításához. Ha kitartó, a Rák előbb-utóbb az övé lesz. A Szűzzel már annál óvatosabban viselkedik, legalábbis eleinte. De hamar rájön, hogyan lehet ennek az uralkodó jegynek az igényeit kielégíteni.

A Mérleg varázslatos személyiségét hívja segítségül az udvarláshoz. Ez persze még nem jelent egyenes utat a hálószobába. A Skorpió és a Rák? Nos, ők szinte egymásnak „lettek teremtve" - bensőségesek és szenvedélyesek. A Nyilas tempója gyors a Ráknak. A közös élményekhez kompromisszumok szükségesek. A Baknál is eltarthat egy ideig, amíg a Rák beadja a derekat - ám a közöttük feszülő ellentétek akár izgalmas fordulatot is hozhatnak.

A Vízöntő is meglehetősen közvetlen - a szerelemben is. Ez zavarhatja a Rákot, és könnyen kenyértörésre kerülhet sor. A Halakkal a Rák a hetedik mennyországban érezheti magát. Testi szerelmük ugyanis kölcsönös érzelmeken alapszik. A Kossal már máshogy fest a dolog: merészsége sokkolhatja a Rákot, míg a Bika sokkal inkább csábítóan hat rá. A csókoknak és a simogatásoknak mintha sohasem lenne vége…

És az Ikrek? Ő egyszerűen túl gyors a Ráknak. Így aztán néhány vágya könnyen teljesítetlen maradhat.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL