Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Az Ikrek szeretője

Két Ikrek szülötte szinte agyonkényezteti egymást, mindegyik nagyon sokat akar adni. Talán csak a lelki komolyság hiányzik belőlük. A Rák akkor jön igazán lendületbe, ha érzelmileg rendben van a dolog. Az Oroszlán felébreszti az Ikrek ösztönét. A Szűznek viszont már nehezebb dolga van, ha be akarja cserkészni. Ne bírálja állandóan, inkább szőrmentén bánjon vele.

Igazi álmatlan éjszakákat a Mérleg tud neki szerezni. Nem is csoda - ennyi egyezésnél miért pont az ágyban lennének gondok? A Skorpió közeledésére az Ikrek tartózkodón válaszol. Lehet, hogy vad természete riasztja el. A Nyilassal már nagyobb a boldogórák valószínűsége, bár a szerelmes suttogások könnyen vitákba torkollhatnak.

A Bak az ágyban is megfontolt, és nem igazán kíváncsi természetű. A Vízöntő viszont nagyszerű szeretőnek bizonyulhat. Mindig van unalom ellen egy-egy új ötlete. A Halak csábítási trükkje nem mindig hat az Ikrekre. Előbbi a hosszú, romantikus előjáték híve, utóbbi szeret gyorsan a lényegre térni.

A Kos annál érdekesebb: nála a szenvedély és a ravaszság figyelemre méltó összhangját figyelheti meg. A Baknak időre van szüksége, hogy lázba jöjjön. Ez néha idegesítheti az Ikreket, ilyenkor minden az ő türelmén múlik.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL