Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

A Bika szeretője

Két Bika kedvelheti, sőt el is csábíthatja egymást, hogy szinte beleszédülnek. Csak az a kérdés, melyikük kezdeményez. A Bika kényelmes és érzéki - jól illik hozzá az Ikrek szülötte, de az irányítás persze az előbbi kezében marad.

A Rákkal való együttlét igazi élmény lehet - gyengéd és figyelmes szerelmi kapcsolatra számíthat. Az Oroszlán felszítja a Bikában az alvó szenvedélyt (természetesen előtte még néhány ellentétet tisztázni kell). A Szűz és a Bika kétségtelenül „egy hullámhosszon vannak". Mindkettejüknek szüksége van egy kis ráhangolódásra, de aztán már nincs megállás. A Bikának a Mérleggel igazi az élvezet.

Az ágyban még a gondolkodásmódok közti különbség is érdektelenné válik. A Skorpió szintén izgatóan hat rá. Az éjszakák csodálatosak, ám nem mindig tökéletesek... A Bika érzékisége a Nyilast zavarhatja, de ugyanakkor kíváncsivá is leheti. Az ágyban mindkettejüknek tanácsos engedni.

A Bakkal viszont semmi probléma: ők ketten sok mindenben megegyeznek. A Vízöntővel töltött éjszaka nem mindig tüzes, ellentétes természetük miatt gyorsan kihunyhat a vágy. A Halak ezzel szemben szívesen elcsábítja a Bikát, akinek nagyon tetszik a másik gyengédsége és kedvessége. Hát a Kos? Ő túl rámenős, hogy a Bikával emlékezetes órákat töltsön.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL