Kovácsoltvas kastélykapu

Kovácsoltvas kastélykapuKovácsoltvas kastélykapu

A kapu egy macskaköves udvarra nyílik, ahol egy pompás palota emelkedik.

Jelentése

Szereted a hatalmat, a felelősséget, és a cselekvést. Semmi sem untat, idegesít jobban a középszerűségnél. Annyira én-központú vagy, hogy hajlamos vagy fittyet hányni másokra. Persze nélkülük semmire sem mennél, mert nagyon szeretsz a társaság középpontja lenni.




A közeljövő


Látom, ahogy királynőként átmész a kastélyhoz vezető úton. A bejáratnál sok ember vár, megtapsolnak. Egy férfiszépség kiválik a csoportból, és kulcsot nyújt át neked. Talán a szíve kulcsát. Bármibe is kezdesz, teljes sikert aratsz.


A jövő

Nagyravágyó terveid magukkal sodornak, és - bár kockázatokat is kell vállalnod - újabb és újabb sikerek részese leszel. Egy tartós szövetség minden területen tovább lendít, jóllehet az illető sokkal idősebb lesz, mint te.


Kockázat

Bármit teszel is, senkit sem hagy közömbösen. Irigység és féltékenység övez, és egész életen át bántó megjegyzéseknek vagy kitéve. Jól teszed tehát, ha némi erőfeszítéssel odafigyelsz másokra is. Legyél kevésbé követelőző, hiszen nem mindenki bírja az iramodat, és esetleg még a segítségedre is lehetnek.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL