Leengedhető várkapu

Faajtó a lépcső tetejénLeengedhető várkapu

Ez a bejárat egy titokzatos helyre nyílik. A sötétben rengeteg gyertya ég. A terem közepén piros bársonnyal behúzott, hatalmas, faragott fotel áll.

Jelentése

Neked nagy belső erőd van, és könyörületes vagy. Irányító típus vagy, akit az emberek követnek. Független, határozott és megfontolt. A szerelemben az átlagosnál szenvedélyesebb, nem lavírozol. Mindent vagy semmit!



A közeljövő


Látlak átmenni a termen, és helyet foglalni a fotelban. Most nagyon egyedül vagy, ami nyomasztó. Hamarosan azonban sok emberrel fogsz találkozni, akik mindenben segítségedre lesznek majd. A szerelemben túl sokat követelsz partneredtől, próbáld kissé visszafogni birtoklási vágyadat.


A jövő

Van dolgod bőven. Azok közé tartozol, akik irányítják és befolyásolják mások sorsának alakulását. Szenvedélyesen szerelmes leszel, de nagyon kevesen tudnak követni ambiciózus utadon. Várakozásaidból vegyél vissza egy kicsit, és el ne engedd azt, aki így is elfogad!


Kockázat

Erőd és sugárzásod ellenére is ugyanolyan ember vagy, mint mások, így hát tanulj meg odafigyelni rájuk, elfogadni tanácsaikat. Meghallgatni másokat - az erő bizonyítéka.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL