Faajtó a lépcső tetején

Tömörfa szobaajtóFaajtó a lépcső tetején

Nem tudod kinyitni, mert kulcsra van zárva. Próbáld meg betörni. Előbb-utóbb sikerülni fog.

Jelentése

Lojális és gőgös vagy, azt szeretnéd, hogy csak önmagadért szeressenek, pusztán a nőiességedért. Nincs önbizalmad, kételyek gyötörnek. Megpróbálsz emiatt kemény kézzel, szigorúan bánni partnereddel. Túlcsordulóan képes vagy szerelmes lenni. Rögtön túl sokat adsz, majd csalódottan visszavonulsz.



A közeljövő


Homályosan látszik, amint bemész a szobába, ahol találsz egy páncélszekrényt, benne egy rég elfelejtett barát levelével. Felrémlik egy szerelem a múltból: ne enged, hogy újból véget érjen. Kemény tartással és türelemmel megvalósíthatod kitűzött céljaidat.


A jövő

Szereted a kihívásokat, van is bőven részed bennük. A különös világ - asztrológia, etnika. űrrepülés - érdekel, mindaz, ami eltér hétköznapi elfoglaltságaidtól. Ha valaki azt mondja, szeret, kételkedés nélkül hidd el neki! A tökéletesre vágysz, viszont a te egyénisége nem elég erős hozzá. Soha nem fogsz tudni megfelelni egy ilyen férfi elvárasainak.


Kockázat

Állandóan a fellegekben jász, és aztán minduntalan rettenetesen csalódsz. Igencsak két lábbal kellene állnod a Földön. Érdeklődj inkább megszerezhető partnere iránt, és tanuld meg elfogadni őt olyannak, amilyen!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL