Tömörfa szobaajtó

Tömörfa szobaajtóTömörfa szobaajtó

Vajon hova vezet ez az ajtó? Hát ez bizony titok marad. Most csak sötétség sejlik és a falon egy tükör látható.

Jelentése

Intelligens vagy, szereted a csak érezhető dolgokat. Vonzódsz a kártyajósláshoz, az asztrológiához, és szenvedélyesen szereted a pszichológiát. Kedveled a rejtett helyeket, az érzéki, bizsergető légkört. Gyakran gondolsz a világegyetem újraalkotására, átalakítására. A szerelemben a tökéletesről álmodsz, elfeledkezve arról, hogy e gyönyörű érzés alapja a hétköznapok valósága.


A közeljövő

Vársz valakire, vagy téged várnak valahol? Merd kinyitni azt az ajtót, és ne maradj bizonytalanságban. A szerelemben két férfi közül kell választanod… Ki lesz a győztes, kivel mész végül el? Azzal, aki biztonságérzetet ad, vagy azzal, akinek az egyénisége módfelett izgat? Sürgősen meg kell hoznod a döntést!


A jövő

Vonzó és titokzatos vagy, szakmai életed tele van hatalmas változásokkal. Akárcsak érzelmi életed, amelyben két nagy szerelmes, mint két üstökös találkozik. Te titokra, sőt összeesküvésre születtél. Ösztönös megérzéseid mindig a megfelelő irányba terelnek.


Kockázat

Mágikus erődnél fogva kizárólag nők a barátaid. A férfiak legfeljebb lovagként vagy kollégaként jöhetnek számításba. Sokszor elegendő egyetlen akadályt elhárítanod, hogy szerelmi riválisod a legjobb barátoddá, lelki társaddá váljon.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL