Víz-elem: Rák, Skorpió, Halak

VÍZ-ELEM

Rák, Skorpió, Halak

A vízjegyű ember képes átevickélni minden veszélyen és válságon. Elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy saját érzelmi problémáival is megbirkózzon. Arra kell ügyelni csupán, hogy elegendő nyugalmas szakasz is legyen az életében.


Válasz a fizikai igénybevételre

Mivel elsősorban érzelmeid mozgatják mindennapjaidat, egészségi állapotodra leginkább a lelked van hatással. Ezért a lélek megannyi terhe sokkal erősebben igénybe vesz. Rendszeres étkezéssel, testedzéssel és pihenéssel elkerülheted a stressz káros következményeit.



Gyenge pontok

Rák: A gyomor. A sok izgalom, feszültség rendszerint gyomorfájdalmakat, emésztési problémákat okoz. Egyél többször keveset, és pihenj sokat!

Skorpió: A húgyhólyag és a nemi szervek. Stressz következtében rendszerint a folyadékháztartás egyensúlya borul fel. Ellenszere a nyugodt, kiegyensúlyozott nemi élet.

Halak: A lábfej. A stressz okozta feszültségek enyhítésének legkitűnőbb módszere a talpmasszázs.


Így nyerheted vissza nyugalmadat

Mivel mások problémáira is érzékenyen reagálsz, figyelmen nemegyszer elkalandozik a saját gondjaidról. Kiegyensúlyozott, nyugodt lelkiállapotban azonban mindig tudod, hol a határ: mikor kell kivonulni mások életéből, és távolról szemlélődni csupán.


Így küzdhető le a rossz hangulat

Könnyen kezelni tudod érzelmeidet. Felesleges rejtegetni a lelkedet, mert nem vagy kiszolgáltatva az érzelmek hullámzásának. Vízközelben, folyó- vagy tóparton mindig hamar megnyugszol, és visszatér a jókedved is.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL