SZÁMMISZTIKA

9 - várakozó

Szerző:
Szabó Anna
9 – várakozó: emlékezés és kinyújtózás

Ez a befejezések és a véghezvitelek éve, és annak az ideje, hogy leltárba vedd az életed nagyon sok elemét, amelyek közül némelyikre minden bizonnyal büszke vagy, másokat pedig nyilván meg szeretnél változtatni. Ez az év arra való, hogy visszatekints a múltra. Át kell válogatnod gondolataidat, érzelmeidet, még idén meg kell szabadulnod mindattól, ami életedben feleslegessé vált, vagy túl nehezen elviselhető, mert jövőre teljesen új kilencéves ciklusod kezdődik. Az eljövendő hónapok ezért nagyon izgalmas időszaknak ígérkeznek. Valószínűleg alaposan megvizsgálod a régi értékeket és elveket, és azokat az ötleteket, amelyekről azt gondoltad, hogy fontosak. Ne kezdj új dolgokba, csak fejezd be azt, amit elkezdtél...

Itt az ideje, hogy nagytakarítást rendezz fejedben és szívedben, hogy cselekedeteid jobban összhangban legyenek vágyaiddal. Zárd le végre a hosszan húzódó ügyeket: legyen az per, megromlott kapcsolat vagy ingadozó lábakon álló barátság. Ne rombold tovább egészségedet, ha kell, járj gyógykezelésre, tartsd magad távol mindentől, amit kellemetlennek, fárasztónak vagy erkölcsileg károsnak érzel. Valószínűleg vágyni fogsz a természet után, és most sokkal erősebbek a civilizációtól való elszakadni akarás érzései.


Hogyan oldható meg mindez?

Türelemmel és határozottsággal, mert félre kell tenned mindazt, ami nem felel meg jövőbeli elképzeléseidnek. Pénzügyi területen most ne keress új terveket és üzleteket, ne vágj bele nagyszabású elképzelésekbe, semmi újba ne kezdj (legalábbis október előtt). Menekülj a túlságosan behatárolt életből, utazz sokat, fordulj eddig ismeretlen területek felé. Hidd el megéri. 2009-ben elkezdesz egy új, ígéretekkel teli kilencéves ciklust.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL