SZÁMMISZTIKA

8 - szélsőséges

Szerző:
Szabó Anna
8 – szélsőséges: célok megvalósítása, anyagi sikerek

A csúcson találod magad, vagy a mélyben! Aszerint, hogy mibe kezdtél bele az elmúlt években, leszüreteled az édes vagy keserű gyümölcsöket. A 8-as éve: minden vagy semmi. Mi vár rád? Minden területen konkrét, kézzelfogható helyzetbe kerülsz. Kedvező időszak különféle tevékenységeidnek fejlesztésére, vagyonodnak gyarapítására, arra, hogy feljebb juss a ranglétrán. Mindez elvégzett munkádnak jutalma, erőfeszítéseidnek megkoronázása. Viszont ha hanyag voltál, rendezni kell számládat - elsősorban kifizetni adósságaidat, és ez elég fájdalmas lehet.

Ez a nagy döntések hozatalának és az óriási sikereknek az éve, amikor igazán nagy dolgokat érhetsz el. Most az a legfontosabb, hogy sokat tevékenykedj, nagyon aktív legyél, de valószínűleg úgyis azon fogod kapni magad, hogy nagyon elfoglalt vagy. Nagy a valószínűsége annak, hogy ebben az évben lehetőséged lesz az előrejutáshoz, valamint elismerik a múltbeli és a mostani munkádat.
A dolgok a te ízlésed szerint fognak alakulni, ha kihasználod őket, és nekik megfelelően cselekszel.

Ebben az évben nagyon könnyű lesz számodra üzletszerűen szétágazni és terjeszkedni. Ha hajlamot érzel hozzá, akkor eljött az ideje annak, hogy magabiztosságot és tekintélyt sugározz ki, mert mások hajlamosak lesznek elfogadni azt, hogy te legyél a vezetőjük, és te irányítsd őket.


Szerelem

Érzelmi síkon a szinglik új kapcsolatra számíthatnak, szívük hevesebben fog dobogni. Pároknál, ha léteztek feszültségek, elérkezik a döntés pillanata. Szakítás, válás, ha te ezt felvállalod; vagy ha elismered hibáidat, és az érzelmek kölcsönösek, a kibékülés sem lehetetlen, ami a további közös tervek - házvásárlás, utazás – alapja lehet.


Hogyan cselekedj 2008-ban?

Ez most nem a vetés, hanem az aratás ideje. Az élet által kikényszerített dolgokat végre el kell dönteni. Sok szellemi energiát és pénzt kell szánnod arra, hogy nagyszabású elképzeléseid megvalósuljanak. Minden adu a te kezedben van, hogy javíts életeden!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL