SZÁMMISZTIKA

7 - befelé forduló

Szerző:
Szabó Anna
7 – befelé forduló: a gondolkodás és a megértés ideje

A 7-es év nagyon befelé forduló lesz: ez annak az ideje, hogy megállj és elgondolkozz egy kicsit – ez lesz a szünet életed két nagyon aktív éve között. Egyedül önmagadról szól ez az év. Ez a páratlan szám más irányba fordíthatja életedet, ám neked nem sok befolyásod van az eseményekre. Az látszik, hogy elsősorban szellemi fejlődésről lehet szó. Használd ezt ki, változtass szokásaidon, kerüld a rutint, olvass, tanulj, írj, utazz. Mindenképpen próbálj meg elszakadni az üzleti nyomástól.

Ez az év nagyszerű időszak ahhoz, hogy elgondolkozz a múlton és megtervezd a jövődet. Nem lenne szokatlan, ha a 7-es év során hideg, nyugodt és kicsit közömbös lennél. Mindenképpen az lenne a legjobb, ha a képességeidre és a tehetségeidre koncentrálnál ebben az évben, és azt az időt, ami most a rendelkezésedre áll, arra használnád, hogy fejleszd ezeket.
Talán találsz elég időt ahhoz, hogy még többet tanulj ebben az évben, vagy egyszerűen csak gondolkozással és meditálással töltsd a szabad perceidet.

Gyakran leszel magányos. Ez jól is jöhet, hogy átgondold, mit szeretnél elérni, és különösen azt, hogy mit nem. Ebben az évben lesz időd arra, hogy jobban megértsd magad, és hajlamos leszel sok időt tölteni elmélkedéssel. Most az tesz jót neked, ha sok időt tölthetsz egyedül, ha csendes tevékenységeket folytatsz, és ha olyan szabad vagy a külső kötöttségektől és felelősségtől, amennyire csak lehetséges. Ne várj semmit sem másoktól, mindent csak önmagadtól! Amennyire csak lehet, távolodj el a mindennapi gondoktól, és mindentől, ami az élet anyagi oldalával van összefüggésben. Élj jó kapcsolatban önmagaddal, keresd a javítás útját, elsősorban szellemileg gazdagítsd magad. Ha így teszel, akkor készen állsz nagy évedre: a 2009-re.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL