SZÁMMISZTIKA

6 - harmonikus

Szerző:
Szabó Anna
6 – harmonikus: szerelem család, otthon és felelősség

A 6-os év valószínűleg nagyobb felelősséget hoz az életedbe, és jobban fog érdekelni a család, többet fogsz foglalkozni a szeretteiddel és a közeli barátaiddal. Ebben az évben lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, hogy igazítanod kell az életeden, vagy pedig áldozatokat kell hoznod a családodért vagy a barátaidért. Nagyon jó évre számíthatsz a család, az otthon és a romantikus ügyek tekintetében. Ebben az évben a lehető legjobb lesz a hozzád nagyon közel állókkal való érzelmi cseréd.

Idén azt keresed, hogyan tehetnéd életedet kellemesebbé, kiegyensúlyozottabbá, békésebbé. A hatos, mint páros szám, lehetővé teszi, hogy mindez valósággá váljon. Sőt ez a szám az anyagi jólét jegye is. Kitűnő adukártyákkal rendelkezel ahhoz, hogy el is érd. Szakmai területen képes vagy nagyobb felelősséget magadra vállalni, a ranglétrán emelkedni és magasabb pozíciót betölteni, szélesebb látókört igénylő feladatokat ellátni. Ennek meglesz az eredménye előléptetésben, jövedelemnövekedésben. Nagyon fontos, hogy hajlandó legyél elfogadni azt, hogy a dolgok lassabb tempóban fognak haladni, és mindenképpen élvezd ki azt a békét és harmóniát, amit a 6-os év hoz neked.


Magánélet

Magánéletedben is jól mennek a dolgok: pénzügyi befektetéseid sikeresek, ház- vagy lakásvásárlásban gondolkodhatsz, vagy arról, hogy életed kereteit mivel javíthatnád tovább. A magányosok nem maradnak egyedül, pároknál a szerelem kölcsönös és megértő, még a kívánt gyermekáldás is bekövetkezhet. Értük építed egy új boldogság alapjait. Ne add át magad önző vágyaidnak, hagyd érvényesülni nagyvonalúságodat, vállald érzelmeidet.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL