SZÁMMISZTIKA

5 - középső

Szerző:
Szabó Anna
5 – középső: kötetlenség és szabadság

A ciklus közepén jársz. Ebben az évben nagy változások fognak történni az életedben. A látóhatár kitágul, és a fejlődést, növekedést nem akadályozza annyira semmi. Ez az a pillanat, amikor el kell készítened az elmúlt évek mérlegét, és ha szükséges, fel kell forgatnod életritmusodat is.

Figyeld magad tárgyilagosan, és szabadulj meg mindattól, ami eddig nem volt ínyedre. Életritmusod gyors és ingadozó, tehát mozgalmas lesz. Új, eddig ismeretlen gondolatok, érzések felboríthatják eddigi megszokott nyugalmadat. Szakmai területen célkitűzéseid átalakulnak, irányváltás várható. Ez a fejlődés mindenképpen megváltoztatja munkamódszeredet, de az is elképzelhető, hogy hirtelen elhatározással megszokott munkahelyedet újra cseréled.

Ebben az évben nagy a valószínűsége annak, hogy számos új barátot találsz, mivel a társasági életed sokkal mozgalmasabb lesz. Nagy izgalmakat és kalandokat ígér, valamint sokkal nagyobb szabadságot, mint amekkorát az elmúlt években tapasztaltál. Most van itt az ideje annak, hogy kötetlennek és szabadnak érezd magad, és elszakadj a régi rutintól konstruktív módon. Ha az elmúlt évben megrekedtél, akkor most van itt az ideje annak, hogy új irányokat keress.

Az 5-ös évvel az a probléma, hogy hajlamos leszel mindenféle irányba szétszórni az energiáidat. Most nem vagy annyira képes foglalkozni a részletekkel, és emiatt nagyon erős lesz az az érzésed, hogy korlátok közé vagy szorítva.


Szerelem

Szerelmi téren zuhanások és repülések váltják egymást. Új kapcsolatok, végletekig fokozott érzelmek. Menekülni szeretnél, hogy visszanyerd szabadságodat. Hűtlenség érződik a levegőben, kedved lenne újra kezdeni, más alapokon... A helyzetek gyorsan és váratlanul alakulnak. Alkalmazkodnod kell az eddig ismeretlen körülményekhez. Megváltozott lelkiállapotodban nézd másképpen az embereket és a dolgokat. Ne horgonyozz a parton, ne őrizd azt, ami menthetetlenül elmegy. Bízd magad a hullámok sodrására - legyen kedved előrelépni!

Mindent összevetve ez az év nagyon szabad és kötetlen, és valószínűleg nagy változások fognak történni az életedben: a karrieredben, a családi állapotodban, a lakhelyedben.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL