SZÁMMISZTIKA

4 - erős

Szerző:
Szabó Anna
4 – erős, kemény munka és lassú, de egyenletes fejlődés

Az előző év könnyelműsége mostanra teljesen elfelejtődik, mert az életed tényeit most nagyon tisztán fogod látni. Ami életedben eddig szétesett, az most újra összeáll. Az út göröngyös lesz, de elvezet a sikerhez, ha megteszed a kívánt erőfeszítéseket. Életritmusod lassúbbá válik, mert erősebb kapcsolatrendszert és szilárdabb környezetet próbálsz magad körül kialakítani.

Szakmai téren ez az alkotó munka éve lesz. Lassan, de biztosan igyekszel előre. A körülötted élők értékelni fogják erőfeszítéseidet, rátermettségedet. Ez az ásás és a kapálás éve, valamint az önuralom visszaállításának az ideje. Azonban nagyon sok szempontból ez a csalódások éve is, mert úgy fog tűnni, mintha a nagy befektetett energiák nem hoznának drámai eredményeket. Az idő legnagyobb részében úgy érezheted, mintha egyet lépnél előre, de kettőt csúsznál hátra.

Ez a szervezés éve, és a mostani, valamint a múltbeli teljesítményedet nagyon kritikusan kell szemlélned és mérlegelned. Itt az ideje annak, hogy szervezettebb legyél, és visszatérj a földre. A felelősség nőni fog, és emiatt még felerősödik az ésszerű életszínvonal fenntartásához szükséges erőfeszítés és kemény munka mennyisége.

Az egészségedre és az étkezési szokásaidra nagyon figyelj oda, mert ebben az évben alacsony a fizikai ellenálló képességed, és hajlamosabb leszel a betegségekre. Most van itt az ideje annak, hogy elrendezd a dolgaidat, és fel kell készülnöd arra, hogy a következő év nagyon mozgalmas és kaotikus lesz.


Szerelem

A szerelemben inkább nyugalmat, kiegyensúlyozottságot keresel, mint lángoló szenvedélyt. Ez az év arról szól, hogy hűséges vagy társadhoz és másokhoz, de főleg önmagadhoz.


Hogyan cselekedj 2008-ban?

Semmit nem kell átalakítanod. Haladj tovább a megszokott úton, bizonyságot téve valóságismeretedről és állhatatosságodról. Erőfeszítéseid nem lesznek hiábavalók.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL