SZÁMMISZTIKA

3 - felfedező

Szerző:
Szabó Anna
3 – felfedező: társasági terjeszkedés és kreatív sikerek

Lélegezz mélyeket, a 3-as szám a kellemes meglepetéseké! Ez az év utazásokat, barátságokat és az élet minden területen felfedezéseket rejt magában. Életritmusod gyorsabb, könnyebb lesz, mint az elmúlt esztendőben. Légy érdeklődő, számíts előmenetelre, kinevezésre, új tervekre.
Ebben az évben valószínűleg újra látni szeretnéd a régi barátaidat, és tágítani szeretnéd a társasági körödet új kapcsolatokkal is.

Hajlamos vagy ebben az évben teljesen kiélvezni az életet, még akkor is, ha később viselned kell ennek a következményeit. Nagy a valószínűsége annak, hogy sokkal társaságkedvelőbb leszel, és a felelősség gyeplője mintha kicsit lazább lenne. Hajlamos leszel szétszórni az energiáidat, és lehet, hogy egyszerre túl sok dologgal fogsz foglalkozni. Nyugodtan időt szánhatsz arra, hogy jól érezd magad, de vigyázz, nehogy teljesen átadd magad a szórakozásnak, a céljaidat is végig tartsd szem előtt.

A 3-as év nagyon jó időszak ahhoz, hogy szélesítsd a kreatív képességeidet, különösen azokat, amelyek a művészetekkel és a beszédkészséggel kapcsolatosak. Ebben az évben nagyobb a valószínűsége annak, hogy ebben a tekintetben elismernek. Nagyon boldog év lehet a személyes kifejezés és a tevékenységek szempontjából, üzleti téren azonban kész katasztrófa lehet. Ha az üzleti környezetben általában könnyelműen állsz a dolgokhoz, akkor elsietett döntéseket hozhatsz, és megvalósíthatatlan, be nem fejezhető terveket dolgozhatsz ki. Ez az év valószínűleg nem tesz jót a pénzügyeidnek, és még szerencse, hogy a következő év kárpótolni fog ezekért a hatásokért.


Szerelem

Megújulsz a szerelemben. A romantika és a szerelmi ügyek terén is nagy virágzásra számíthatsz. Egyedül élők találkozásokra, flörtökre számíthatnak. A pároknál gyarapodnak a közös tervek vagy a család, egy gyermekkel. Ne ragadj le egy probléma megoldásánál. Elsősorban az új dolgok felé fordulj. A kedvező lehetőségek láttán kicsit kizökkensz megszokott kerékvágásodból, de használd ki ezeket, és szélesítsd látókörödet. Keressen új barátokat, kezdj el zongora vagy festészeti órákra járni, tanulj idegen nyelvet, változtass munkakört vagy munkahelyet, és különösen sokat szórakozz!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL