SZÁMMISZTIKA

2 - konkrét

Szerző:
Szabó Anna
2 – konkrét: fejlődés, együttműködés és várakozás

A 2-es konkrét, kézzel fogható helyzeteket jelent, nem ködös elképzeléseket. Ez az év a várakozás éve. A társaddal és másokkal fenntartott kapcsolataid ebben az évben különösen előtérbe kerülnek, ezért kedvesnek, türelmesnek kell lenned. A megbékélések, tárgyalások, társulások esztendejében jársz. Ez szakmai életedben egy fontos szerződés aláírásában vagy új munkahely sikeres keresésében, negatív értelmezésben egy fontos szerződés megszűnésében, főnökeiddel és kollegáiddal feszült kapcsolatokban nyilvánul meg.

Ebben az évben a háttérbe fogsz visszahúzódni, és nagyon sokat fogsz fejlődni. Nem most kell erőltetni a dolgokat, és megpróbálni előrehaladni. Most van itt az ideje az együttműködésnek és a kapcsolatok kiépítésének, amik a jövőben hasznot fognak hajtani neked; ez a gyűjtögetés és a felhalmozás éve.

Az agresszivitás és a törtetés most problémákat fog okozni. Készülj fel arra, hogy késleltetések, kitérők és megállók várnak rád, és legyél türelmes. Ez az apró szívességek és hozzájárulások, valamint a segítségnyújtás éve, és a részletekkel is mindenképpen törődnöd kell, ha felmerülnek. Időt és energiát szánhatsz arra is, hogy valaki más munkáját előrébb juttasd, és segíts neki a haladásban. Ez az év próbára teheti az önuralmadat és az érzelmi érzékenységedet. Ebben az időszakban fejlesztened kell a másokkal való termékeny együttműködés képességét, és ez nem lesz könnyű, ha eddig főként egyedül dolgoztál. Maradj nyugodt, békés és kellemes.

Lehet, hogy valamekkora mértékű idegi feszültségnek leszel kitéve ebben az időszakban – a 2-es év hajlamossá tesz az érzelmi szélsőségekre, közöttük a depresszióra is.


Szerelem

Szerelmi életedben a mérleg egyensúlyban marad. Negatív értelmezésben kapcsolatod társaddal megkérdőjeleződhet, az időleges vagy végleges szétválás lehetősége ott lebeg a fejed fölött. Pozitív értelmezésben jöhet egy új találkozás vagy kibékülés, újra közös élet vagy házasság! Életritmusod elég lassú lesz. Függő helyzetbe kerülhetsz. Ne kényszerítsd ki erőszakkal a változásokat, légy diplomatikus, kerüld a nyílt színi harcokat. Ezt az évet szánd a közös nevező, a partnereidhez való közeledés idejének.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL