SZÁMMISZTIKA

1 - kezdet

Szerző:
Szabó Anna
1 – kezdet

Egy új kilencéves ciklus kezdődik az életedben, mely 2016 végéig tart! Még nem vagyunk ott, de határozottan kell a jövő felé nézned. Ez az év arra szolgál, hogy elindulj, beindítsd a gépezetet, és megkezd repülésedet.

Érdekes új kalandokat és kihívásokat tartogat ez az időszak, amelyek megalapozzák a következő kilenc éves ciklus útját. Az 1-es szám nem anyagi változásokat ígér, inkább egyéb területen készülj fel fordulatokra. Ez szakmai életedben előrelépésben, magánéletedben pedig költözésben nyilvánulhat meg. Most van itt az ideje annak, hogy tisztázd magadban, mik is a céljaid, és cselekedj ennek megfelelően. Lehet, hogy kemény munkára lesz szükséged ahhoz, hogy új dolgokat indíts el.

Fizikailag nagyon erős leszel ebben az évben, talán sokkal erősebb, mint az elmúlt időszakban, mivel szükséged lesz ezekre a nagy energiákra. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz válaszolni a változásra való felszólításra, és nem teszed meg a szükségesnek tűnő lépéseket az életedben, akkor lehet, hogy egészen a következő kilenc éves ciklus kezdetéig várnod kell arra, hogy elérhesd a céljaidat.
Az új céljaidat világosan meg kell fogalmaznod, és dolgoznod kell értük, mert tényleg ez a kilenc éves ciklus kezdete, és ebben az időszakban az a legjobb, ha nem foglalkozol a múlttal. Ez most elég könnyen fog menni, mert a legtöbb múltbeli probléma és csalódás mintha eltűnne, és az út megnyílik az új kihívások előtt.


Szerelem

Szerelemben új találkozásokra, ígéretes kezdetekre számíthatsz. A ritmus gyorsabb lesz, mint a megelőző esztendőkben volt. Éget a vágy, hogy szabad legyél és önálló. Ezért bizonyos magányérzés is nehezedhet rád. Ne számíts senkire, hogy megkönnyíti feladatodat, ebben az évben egyedül leszel a kormányrúdnál. Akaraterőd, bátorságod és eltökéltséged fog elvezetni a helyes útra. Ez az időszak nagyszerű, ezért használd ki a lehető legjobban.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL