A Halak és a 2008. esztendő

Halak

Jele: víz – állhathatatlanságra, jó fantáziára utal.


Szerelem

Februártól júliusig, majd novemberben és decemberben új szerelem születhet, illetve a régebbi kapcsolatok is új erőre kapnak, esetenként újra izzásig hevülnek. És ki tudja? Talán még életre szóló szerelmek is kovácsolódhatnak.


Család

Rokoni kapcsolataid nyár elejéig problémamentesen alakulnak, de ekkor érzelmi bonyodalmak várhatók. Vigyázz a pletykákra.


Munka

Kezdeményezőkészséged kifizetődik, főleg az első negyedévben várhatók jelentős sikerek. A későbbiekben légy elővigyázatos, figyelj jobban, kinek mit mondasz, ne haragíts senkit magadra.


Pénz

Ne könnyelműsködj, gondolkodj, mielőtt a pénztárcádat nyitogatod. Itt az ideje, hogy rendbe tedd anyagi ügyeidet. Ha kellőképpen körültekintő vagy, a bevételeid alapján erre megvan minden esélyed.


Egészség

Az evés kétségtelenül egyike az élet legnagyobb örömeinek, de legalább néhányszor mondj nemet az édességekre és a kalóriadús italokra. A sok torkoskodás még a te kiváló adottságaidat is kikezdheti.


Hódítás

Partnered, akárcsak te, legyen érzékeny, nyitott, szabadságkedvelő, nyújtson sok emberi melegséget. A Bikák és a Skorpiók többnyire megfelelnek, de zárkózz be, ha egy megbízhatatlan Ikrekkel vagy egy érthetetlen Nyilassal hoz össze a sorsod.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL