A Vízöntő és a 2008. esztendő

Vízöntő

Jele: levegő – a kifelé fordulás, a lendület, az életöröm igazi mutatója.


Szerelem

Sok változás várható, és lehet, hogy ez még a te lendületedet is megviseli. Számíthatsz egy biztos szövetségesre, aki segít átvészelni a nehézségeket, meghozni a fontos döntéseket.


Család

Figyelj oda a tavasz végi időszakban: talán egy kissé elfáradsz, túl sok akadály kerül az utadba, ideges leszel és türelmetlen. Ne bánts meg senkit. Az év második fele sokkal jobb lesz, csak addig kell valahogy kitartanod.


Munka

Vegyél számításba néhány kisebb akadályt az év kezdetén. Komolyabb aggodalomra nincs ok, munkatársaid átsegítenek a nehézségeken. Az év második felében ezen a területen is sokkal több jóra számíthatsz.


Pénz

Júliusig figyelj oda minden kiadásodra, utána azonban fellélegezhetsz végre.


Egészség

Várható nehézségek kimerítik erőforrásaidat, feszültté, idegessé válhatsz. Gondos táplálkozással, úszással, tornával próbáld egyensúlyba hozni közérzetedet. Vállalj kevesebbet, kérj hosszabb határidőket. Minden szabad perced értékes lehet az egészséged szempontjából, feltéve, hogy jól kihasználod.


Hódítás

Sziporkázó szellemességeddel és könnyedségeddel kívánatos párja lehetsz egy egészségesen érzéki Nyilasnak vagy egy tüzetes, mindig az ösztöneire hallgató Kosnak. Tartsd távol magad a Skorpió agresszivitásától, és az erőszakos Oroszlán sem a te eseted.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL