A Bak és a 2008. esztendő

Bak

Jele: föld – az állhatatosság, a módszeresség jelképe.


Szerelem

Ha már párra találtál, hagyd elröppenni a fellángoló érzelmeket, ha viszont egyedül vagy, január és szeptember kivételével bármikor megtalálhatod az igazit, csak arra vigyázz, hogy jó irányba indulj a tömérdek alkalom, meghívás és üzenet útvesztőjében.


Család

Új fejezet kezdődik a családi kapcsolatok szövevényében. Nyisd ki a szívedet, engedd szabadjára az érzelmeidet. Szükséged van most rokonaidra, és azoknak is rád.


Munka

Minden segítséget megkapsz a szakmai fejlődéshez. Főleg az év első felében szárnyalhatsz, de a későbbiekben sem lesz okod panaszra. Próbáld meg szívesen és jóindulattal fogadni a terveket, ötleteket, mert a csapatmunka hozza meg a legnagyobb sikereit.


Pénz

Befektetéseid sorra sikerülnek, anyagi álmaid megvalósulnak. Felesleges túl sokat kockáztatnod, mindenképpen beköszönt a jólét.


Egészség

Idén is megtartod kiváló formádat, amelyet rendszerességednek, jól kialakított életritmusodnak köszönhetsz. Racionális életviteled mindig kifizetődik.


Hódítás

Te, aki a szerelemben is biztonságra, garanciára törekszel, egy szilárd Bika vagy egy tökéletesen megbízható Szűz oldalán találhatod meg a boldogságot. Egy gyengéd és vonzó Halakkal is jól boldogulhatsz, de messziről kerüld el a szeszélyes Ikreket, és a kiszámíthatatlan, indulat vezérelte Kost.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL