A Nyilas és a 2008. esztendő

Nyilas

Jele: tűz – ami optimizmus, egyenesség, szeretetreméltóság, előzékenység.


Szerelem

Első látásra fellobbanó szerelem, mindent elsöprő érzelmi áttörés – ez az év meghozhatja mindezt. A titkos párok reménykedhetnek kapcsolatuk továbbfejlődésében és abban, hogy életüket hamarosan beragyogja a napfény.


Család

A mérleg nyelve lesz a családi egyensúly fenntartásában. Békét teremtesz, elsimítod az éleket. Szereped nagyon fontos, mindenki értékel, mindenki bizalmába fogad. A nagy segítségben azonban ne feledkezz meg saját életed folyásáról sem.


Munka

Az év első fele lesz a termékenyebb, bővelkedsz eredeti ötletekben, fantáziád teljes pompájában kibontakozik. Engedd szabadjára a kreativitásodat: a siker garantált.


Pénz

Nem lesznek látványos változások. Anyagi helyzeted stabil, kiegyensúlyozott, de nem kiemelkedő. Ennek nem is tulajdonítasz nagy jelentőséget.


Egészség

Csodálatos éved lesz, telve leszel energiával. A bajok messze elkerülnek, egyedül a torkosságodat kell egy kicsit komolyabban venned: ha nem csökkented a csokoládék, sütemények élvezetét, könnyen felszedhetsz néhány felesleges kilót.


Hódítás

Túláradó érzelmeidhez legjobb partnered lehet egy tüzes Oroszlán vagy egy igazán eredeti, szórakoztató Vízöntő. Tartsd viszont a három lépés távolságot a kritikus Szűztől vagy a befelé húzódó, sértődékeny Ráktól.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL