A Skorpió és a 2008. esztendő

Skorpió

Jele: víz – lelkierő, határozottság jellemzi.


Szerelem

Szerelmi fronton eseménydús év vár rád, erős érzelmekkel, döntéshelyzettel, esetleg szakítással elsősorban februárban, júniusban, július első felében és augusztustól novemberig. Mivel szeretsz tiszta vizet önteni a pohárba, nem halogatod a döntéseket.


Család

Lesznek veszekedések, de minden rosszakarat nélkül: egyszerűen egy kissé energikus módját választod az idegeskedések levezetésének. Az év közepére várható a feszültségek kicsúcsosodása, de aztán lassanként feloldódnak az ellentétek.


Munka

Zsákutcába kerülhetsz, de ha nem veszíted el a fejedet, győztesen és tapasztalatokkal gazdagodva kerülsz ki a csatározásból. Elemezd a problémákat, és vállalj felelősséget a hibáidért.


Pénz

Lesz néhány előre nem látott, határozottan felesleges kiadásod. Tartsd rajta a szemedet számlád alakulásán, és fogadd meg a hasznos tanácsokat. Gondold át újra, megfelelő helyen vannak-e a megtakarításaid.


Egészség

Sok elfoglaltságod között szánj némi időt szellemi és testi állapotodnak javítására. Talán jól jönne egy méregtelenítő kúra, és egészségesebben kellene táplálkoznod. Sportolással lazíts!


Hódítás

Neked, aki száműz minden felszínességet, és nem vagy mentes a szélsőségektől sem, nem szabad célt tévesztened. Egy ragaszkodó Bak vagy egy fantáziadús Halak jó választás lehet, de hagyd futni az impulzív Kost és a határozatlan Mérleget.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL