A Mérleg és a 2008. esztendő

Mérleg

Jele: levegő – a forró érzelmek és békeszerető hajlam szimbóluma.


Szerelem

Januárban, márciusban, szeptemberben, októberben és decemberben engedj egy kicsit több teret a csábításnak, főleg akkor, ha egyedül vagy, vagy ha belefáradtál egy megújulásra képtelen kapcsolatba. Biztos a győzelem: még a legelszántabb egyedülállókat is szerelemre lobbantod.


Család

Az év első két hónapja feszültséggel terhes. Családtagjaid közül senkinek nem tudsz igazán a kedvére tenni, idegesen szlalomozol egyiktől a másikig, míg végre diplomáciai érzéked kivezethet a hullámvölgyből.


Munka

Jó alkalmakat, biztos sikereket remélhetsz az újesztendőben. Ne kapkodj, mindenre van időd, ha sietsz, nem biztos, hogy a legjobbat választod majd ki a rendelkezésedre álló új álláslehetőségek közül.


Pénz

Csak az év második felében számíthatsz jelentős megtakarításokra, de ekkor még egy nem várt, jelentős ajándék (pénz, értéktárgy stb.) is megörvendeztethet.


Egészség

Idén szakíts a lustálkodással, rendezd végre a formáidat, légy erős, energikus. A Mérlegeknek nagyon ajánlott a jóga, de a tornateremben vagy az uszodában is visszanyerheted energiáidat.


Hódítás

Ha találkozol egy tüzes, lobbanékony Oroszlánnal vagy egy optimista Nyilassal, ne sajnáld az időt az alaposabb ismerkedésre. A Szűz kicsinyessége, a Bak pragmatizmusa nem neked való.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL