A Szűz és a 2008. esztendő

Szűz

Jele: föld – ez a jegyben születettek komolyságára, kritikus szellemére utal.


Szerelem

Különösen az év második és harmadik harmada lesz kedvező. A párkapcsolatban élőknek új-megújult harmóniát hoz, az egyedülállóknak szenvedélyes fellángolást a viszonzás szinte biztos reményében.


Család

Energiád, figyelmed, felelősségteljes szereteted nagy segítség lesz mindazoknak, akik melletted élhetnek. Nagy válság híján a kisebb problémák kibogozására fordítod erődet.


Munka

Előléptetések, sikerek, akár nagy ugrások is várhatók a munkahelyen vagy a tanulásban. Itt az ideje, hogy újra elővedd nagyravágyó terveidet, és halogatás nélkül nekiláss a megvalósításuknak. Ne légy kishitű, a 2008 az az év, amikor minden sikerülhet!


Pénz

Bankszámlád lassan, de szerencsére biztosan hízik. Ne félj a kockáztatástól, a befektetéseknél bízz természetes ítélőképességedben: meglesz az eredménye.


Egészség

Ez a gyenge pontod. Az év első felében semmi rossztól nem kell tartanod, de aztán jobb, ha nem terheled túl magad. Légy tehát visszafogott! Egy frissítő masszázs, egy kedvelt étel, egy jó kis csevegés a barátnőkkel a kedvenc kávézódban jó hatással lehet majd megterhelt idegrendszeredre.


Hódítás

Egy megbízható, szolidan realista Bak vagy egy forrón szenvedélyes Skorpió lenne az ideális partnered. Gondosan kerüld el viszont a túlságosan könnyelmű Ikreket és a néha nagyon is kalandvágyó Nyilast.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL