Az Oroszlán és a 2008. esztendő

Oroszlán

Jele: tűz – dinamizmus, vágyak, gyors érvényesülés a jellegzetessége.


Szerelem

Elsősorban januárban, áprilisban, júniusban, júliusban, szeptemberben és december első felében számíthatsz igazi sikerekre. Ha belefáradtál egy elnyűtt, kimerült kapcsolatba, nem tudsz majd ellenállni a nagy erővel fellobbanó új érzelmek csábításának. Idejében és ügyesen cselekedj.


Család

A házi béke egy darabig várat magára. Családtagjaid kiszipolyoznak. Ha ügyesen lavírozol a família érzelmi örvénylésében, végül a felszínre kerülsz, és kikecmeregsz a nehéz helyzetekből.


Munka

Az év első felében sok nehézséggel kell megküzdened, de tarts ki – a késő ősz hozza meg a jól megérdemelt elismerést.


Pénz

Jól indul az év, de szánj időt a banki, pénzintézeti dokumentumok alapos vizsgálatára, nehogy meglepetések érjenek az adóbevalláskor. Ha gyűjtesz valamire, és jól gazdálkodsz a kamatokkal is, hamarosan együtt lesz a kívánt összeg.


Egészség

Pihenj sokat, óvakodj a túlzott fizikai és szellemi erőfeszítésektől. Naponta szánj legalább félórát egy könnyű kis mozgásra: így nem hízol el, és mindenre lesz energiád.


Hódítás

Túltengő életszeretetedhez jól illik egy fantáziadús, vonzó Halak vagy egy lobbanékony Kos. De a búskomor Skorpiók vagy a szeszélyes Vízöntők mellett elkerül a boldogság.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL