A Rák és a 2008. esztendő

Rák

Jele: víz – érzékenység, kreativitás, család iránti odaadás, ragaszkodás az élete.


Szerelem

Ha az óesztendőt mélabúval búcsúztatod, jövőre felderülhetsz. Hamarosan újra felveszed egy fontos kapcsolat elejtett fonalát, és tartós boldogságra találsz. Izgalomban nem lesz sok részed, de ezt most nem is nagyon bánod.


Család

Nagyon lefoglal az igyekezet, hogy megszervezd családod mindennapi életét. Rendszerint sikerül türelemmel, megértéssel fordulnod szeretteidhez, de néha fáradtnak érzed magad az örök bizalmas szerepében.


Munka

Jó ötletek, tökéletes végrehajtás, a türelem és a dinamika megfelelő arányú keveréke: mindez meghozza a munkahelyi sikert az újesztendőben. Ne légy bizalmatlan: számíthatsz munkatársaid segítségére. A fizetéseddel is meg leszel elégedve.


Pénz

Aggodalomra végképp semmi ok: mind a befektetések, mind a megtakarítások szépen hoznak a konyhára. Ráadásul befolyik egy régi tartozás, amelyben már nem is nagyon reménykedtél. Milyen jól fog az jönni….


Egészség

Te nem az az ember vagy, aki tartósan – következmény nélkül – élvezheted az asztal örömeit. A diétát ezúttal komolyan kell venni, mert a szűk szoknyától a magas vércukorszintig egyre több a figyelmeztető jelzés.


Hódítás

Érzékeny, gyengéd és elnéző vagy. Ezért leginkább egy udvarias és türelmes Bika vagy egy tradicionalista Szűz való hozzád. Hagyd sorsára a labilis Kost vagy az önimádó Mérleget: tőlük ugyanis nem sok jóra számíthatsz.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL