Az Ikrek és a 2008. esztendő

Ikrek

Jele:
levegő – jó vitakészség, élénk érdeklődés jellemzi.


Szerelem

Boldogságban és harmóniában lesz részed, különösen az év második negyedévétől. A kipróbált párok tökéletes egyetértésben folytatják életüket. A kevesebb elkötelezettséget és több szabadságot kedvelőkre szenvedélyes fellángolások, fajsúlyosabb kalandok várnak.


Család

A fiatalabb Ikrek fellázadnak az önkényesnek érzett családi határozatok ellen, a helyzet csak az év második felében válik kiegyensúlyozottá. Lehetőleg „diplomatikusan” mondd meg a magadét, hogy később minél kevesebb megbánnivalód legyen.


Munka

Sokan rugalmasabb beosztásra találnak, gyorsabbá, határozottabbá válnak, kevesebb időt és energiát pocsékolnak a bürokrácia útvesztőiben. A jobb szervezés, a nagyobb összeszedettség az év második felére hozza meg a gyümölcsét.


Pénz

Sokat keresel, de gondold meg, hogyan lenne a legjobb befektetni a pénzedet. Óvakodj azonban a nagy hozamú, ámde kockázatos vállalkozásoktól.


Egészség

Végre rászánod magad régóta dédelgetett terved megvalósítására, a rendszeres sportolásra. Jót tesz alakodnak és közérzetednek egyaránt.


Hódítás

Nagy ívben kerüld el a nehézkes Szüzet és a túlságosan gyakorlatias Bakot. Mindkettő elfojtaná lelkesedésed tüzét. Mondj inkább igent egy kreatív, eredeti Vízöntőnek vagy egy nagylelkű Mérlegnek.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL