A Bika és a 2008. esztendő

Bika

Jele: föld – szervezettségre, szívós kitartásra utal.


Szerelem

2008 a szerelem éve lesz, a csillagok elhalmoznak ajándékaikkal. Régi kapcsolataid új energiával telítődnek, de marad kedved, időd és erőd újabbakra is.


Család

A vakáció időszaka a legnehezebb. Túl sűrű program, túl sok ember vár rád. Ha még lehet, előzd meg a káoszt, a stresszt. Nem biztos, hogy az összes rokont végig kell látogatni.


Munka

Erős késztetést érzel, hogy új munkahelyet, netán egészen új elfoglaltságot keress. Ha megteszed, lehetőleg még június előtt hozd meg döntéseidet – ekkor a legkevesebbet veszítve a legtöbbet nyerheted.


Pénz

A jó kereset adott, de túl sokat költesz, esetenként teljesen felesleges dolgokra. Ha mindenképpen vásárolhatnékod van, próbálj alkalmi akciókon, piacokon, vagy árleszállítás idején hódolni szenvedélyednek.


Egészség

Tested, lelked egészséges lesz, feltéve, ha eleget pihensz, és lehetőleg kerülöd a stresszel terhes helyzeteket. Vigyázz, szépségedhez különösen fontos, hogy mindig kipihent legyél.


Hódítás

Alkatilag nyugodt és kiegyensúlyozott lévén úgy tűnhet, bárkit tolerálhatsz, életed mindenkiével összeegyeztethető. De ez nem így van: őrizkedj az Ikrektől, túlságosan kiszámíthatatlanok. Inkább egy kedves Halakat válassz, aki elhalmoz gyengédségével, de azt is hagyhatod, hogy egy Szűz oltalmába vegyen.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL