A Kos és a 2008. esztendő

Kos

Jele: tűz – dinamikus erőfeszítések szimbóluma


Szerelem

Gyengédség, erotika beburkolnak, felmelegítenek és dédelgetnek januárban, márciustól májusig, július második felében, augusztusban, októberben és decemberben. Amelyik Kos egyedül van, de már szívesen változtatna, partnerre talál, aki meg szeretné szilárdítani kapcsolatát, annak jó esélye van álma beteljesülésére.


Család

Ha gyermekeid vannak, feszültség közelít: a csemeték könnyen felhúzzák az orrukat, állandósulhatnak a civakodások. Tartsd meg tekintélyedet, még ha nehezedre esik, akkor is mondj nemet, szabd meg a határokat.


Munka

Új kihívásokkal szembesülsz: eleinte nem örülsz neki, úgy látod, csak a felelősséged növekszik anélkül, hogy cserébe bármit is kapnál érte. Utóbb kiderül, érdemes volt küszködnöd.


Pénz

Jelenleg még akad némi nehézséged. Azonban félelemre semmi ok: 2008. második felében a folyószámla-kivonatok egyre jobban néznek majd ki.


Egészség

Valódi frissességet hoz a tavasz, hihetetlen energiával telít. Egész évben jól érzed magad, régi gyötrelmeid is visszahúzódnak. Ha túlsúlyos vagy, most megszabadulhatsz a felesleges kilóktól.


Hódítás

A szabadságára betegesen vigyázó Kos jól járhat egy kiszámíthatatlan Ikrekkel vagy egy szeszélyes Vízöntővel. Jobban, mintha egy szigorú Bakhoz, netán egy hiperérzékeny Rákhoz kötöd a sorsodat. Utóbbi egészen biztosan az őrületbe kerget nyámnyilaságával.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL