Halak

Másoknak megy ajándékot venni, és meglepi önmagát… Azt veszi meg, ami neki tetszik. Szépen csomagolt, hangulatos, nyugalmat árasztó, misztikus tárgyakkal szerezhetünk neki igazi örömet, olyanokkal, amelyekkel elvonulhat magába, és egyedül élvezheti az ajándék személyes gyönyörét.


A tenger színei, a kékek és a zöldek a kedvencei. Gyakran vidd a tengerhez, vagy legalább víz mellé. Szereti a bársonyt, a leomló anyagokat, a keleties holmikat, mint például a selyemkimonót.

Füstölők, gyertyák, amulettek – szintén a kedvencei. Kristályok, kristálygömb, vagy csak valami csillogó, amit a kulcskarikájára akaszthat – igazi öröm számára.

Cipők!!! Sportcipők, magas sarkúak táncolni, mindegy, csak cipő legyen!

Díszes ládikóban tartaná az ékszereit, vagy azokat az apróságokat, amelyek fontosak a számára. A jövő évi holdnaptárt azonnal kiakasztaná a falra, hogy pontosan tudja, hol is jár az éjszaka lámpása, és az útjához igazítaná hétköznapjait. Az angyalokról szóló könyv a szürke, unalmas hétköznapokból egy színesebb világba repítené, ugyanúgy, ahogy a tibeti zenei cd-vel is megteremthetné lelke, szelleme harmóniáját.
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL