Bak

Általában nem sejtik róla, de szíve legmélyén meghitt kapcsolatokra vágyik. Az ünnep hangulata, egy kellemes beszélgetés többet jelent számára bármilyen értékes ajándéknál. De ha mégis választanál neki valamit – és nyilván így fogsz tenni -, jusson eszedbe, hogy a Bak mindig a melegségre vágyik.

Imádja a pénzt, a befektetést, ezért részvény, letéti jegy a legértékesebb ajándék a számára. Minden nap megnézné, hogyan állnak a papírjai.

Történelmi könyveknek, életrajzi regényeknek is örülne, hiszen a tévében is képes egész nap a történelmi csatornát nézni... Ha nem telik drága ajándékra, inkább ne is próbálkozz, majd ő megoldja magának, ismeri jól a minőségi cuccokat, és tudja is viselni őket.

Sötétzöld, fekete, szürke – ezek a színek jellemzik most. Rángasd ki ebből a „sötétségből”, fizesd be egy jó masszázsra. Biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogja. Távol-keleti hangulatot idéző, illatos virágokból és fákból készült teakeverék, díszes, jól zárható fémdobozban, hozzá egy feng shui bögre, és máris feltöltődik pozitív energiával. Fázós lábait melegítené a norvégmintás, színes, puha gyapjú zokni, és hozzá a fahéjtartalmú lábápoló krém is. E jegy szülöttje a csakra meditációt is szívesen hallgatná, és a csakramotívumokkal díszített karkötőt, láncot is szívesen viselné, vagy olvasna erről a témáról könyveket.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL