Nyilas

Rendkívül nagyvonalú, ő viszont nem várja el az értékes és nagyszabású ajándékokat. De azért lehet viszonozni kedvességét! Szellemileg és testileg egyaránt mozgékony, így bárminek örül, ami nem unalmas, nem hétköznapi, és még el is dicsekedhet vele másoknak. De lehetőleg azonnal!

A bíbor és a sötétkék szín dominál az életében, Ametiszt, topáz, akvamarin a kedvence. Mindegy, hogy mi az, csak egzotikus és különleges legyen! Szívesen díszítené keleti mintájú párnával a kanapéját, míg Aladdin lámpájával a hálószobáját. De ugyanígy örülne kutyákról, vagy lovakról szóló könyvnek, és E-vitamint tartalmazó kozmetikumoknak is, amelyekkel pillanatok alatt felszámolhatja bőréről az egész éves stressz nyomait.

Utazás is szép ajándék lehet számára. Mindegy hova, csak vagy valahova a közelbe, vagy egészen távolra. Bármilyen sportesemény is igazi meglepetés lehet számára, ahol szurkolni, vagy fogadni lehet.

Kiránduló és túlélő felszerelés, erős cipő, meleg pulcsi – mind-mind örömet okoz neki. Maga a túra, vagy túlélőtábor is élvezetes a számára.. Például evezés vadvízen. Képeskönyv madarakról, erdei állatokról, térkép, iránytű, GPS, svájcibicska – nélkülözhetetlen ajándékok.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL