Skorpió

Azzal lephető meg igazán, amiről barátai, ismerősei általában nem is gondolják, hogy ajándéknak való. Szereti az extrémet, a szélsőségeket: legyen forró vagy hideg, fekete vagy fehér, orchidea vagy kaktusz. Szereti és használja a tudomány legújabb vívmányain alapuló technikai eszközöket.

Egy jó kriminél semmit sem értékel jobban, lehet gyilkosságos, helyszínelős, vagy akár okkult is.

Kedveli a feketét és a gesztenyeszínt. Kabátok, bőrcuccok, kiegészítők, arany ékszerek, mind-mind a gyengéi. Ha utazásról van szó, vidd el valami vízpartra, hadd nyugodjon meg a lelke.

A macskák jól kötődnek a Skorpiókhoz. Ha tehát még nincs neki ilyen apró szőrmókja, mindenképpen lepd meg vele.

Egy lezárható kis doboznak is örül, amiben a titkos kincseit tudja tárolni, vagy egy díszes naplónak, amibe minden eset beleírhatja a legrejtettebb vágyait. Hogy kielégíthesse kíváncsiságát, hogy mindenről megtudhasson időben mindent, egy számítógép, vagy hozzávaló szoftver kimagasló ajándék lehet.

Itt az ideje, hogy megismerje a Tarot kártya titkait, és megfejtse az általuk küldött üzeneteket. Vegyél tehát neki egy kártyacsomagot, de mellé vásárold meg a magyarázó könyvet is. Szívesen viselne eredeti kínai felsőket, vagy asztrológiai motívumokkal díszített pólót. És senki sem örülne jobban a kisördögöt formáló sminkkészletnek, amiben végre egyszerre minden benne van: rúzs, pirosító, szemhéjfesték, stb.
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL