Mérleg

Minden, ami szép és kellemes, remek ajándék lehet a Mérlegnek. Könnyű meglepni, mert kívánságait kifecsegi, vagy „kiszivárogtatja”: például éppen az adott hirdetésnél, hagyja nyitva (természetesen véletlenül) az újságot.

A rózsa, mályva, lila dominál a ruházatában és az otthonában is. Opálok, ametisztek, kámeák. De ne felejts el egy kis romantikus kísérőkártyát is tenni a csomaghoz. A kedvenc fülbevalóját sokáig fogja még viselni.

Virággal és vacsorával is elbűvölheted. Képeskönyveknek is örül, lehetőleg a kedvenc festőjétől, tervezőjétől vagy fotósától. De kedveli az életrajzi regényeket, néha a krimiket is, csak jó régen és valami érdekes helyen játszódjanak. Egy gyógynövényes enciklopédiát is élvezettel forgatna, és az ezoterikus társasjátékban is örömét lelné, hiszen segítségével jobban megismerhetné önmagát, céljait, vágyait…

Egy jó mozi, színház segíthet meggyőzni a Mérleget, hogy néha lássa úgy a világot, mint ahogyan te.

Az íróasztalát egy speciális, az energiát összegyűjtő piramissal szívesen díszítené. Válogatás nélkül imádja a legkülönfélébb sminkszereket, és az angyalkaformában megbújó szemhéjfesték nemcsak széppé varázsolná, hanem még boldogítaná is a látványa.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL