Szűz

Szerény és praktikus dolgokkal érdemes elhalmozni. Olyanokkal, amelyeket mélyen benne élő gyógyító hajlama és tisztaságszeretete révén jól ki tud használni. Örülne például valamilyen különleges fűszernek, egzotikus ételféleségnek és bárminek, amivel otthona fényét emelheti.

Értékel egy vacsorát is a legújabb vegetáriánus étteremben. Nem baj, ha nem elegáns, minél egyszerűbb a hely, annál jobb. De ha képes vagy rá, hogy te készítsd el a vacsorát, minden fontos és egészséges belevalóval, az talán még jobb.

A kék, a drapp, a bézs a kedvenc színe. Kényelmes, laza, puha és praktikus ruhákra vágyik.

Számítógép, bármiféle íróeszköz – erre mindig szüksége van a gyors észjárású „Merkurfinak”.

El lehet bűvölni egy helyfoglalással valamilyen kellemes gyógyfürdőbe, személyi edzővel egy hétre, fonott kosarakkal, gyertyákkal, bármivel, ami illatos.

Kristályokról, csodálatos kövekről szóló könyvből kikereshetné, hogy a természet különleges erejével hogyan tehetné sokkal nyugalmasabbá és harmonikussá az életét. A szélcsengőt örömmel akasztaná az ajtófélfára, a mézes kozmetikumok pedig hatékonyan táplálnák érzékeny bőrét. A fekete, vagy a zöld neszesszernek pedig igazán nagy hasznát veheti utazásai során.

Ha véletlenül parfüm mellett döntenél, válaszd a rózsaeszenciát, tartalmazót, amellyel elvarázsolhatná azt, akit már régóta szeret.
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL