Oroszlán

Ha magának választhatna, csakis a legfinomabbat szemelné ki. Valami egészen extravagáns darabot. Az ár mellékes, a tetszetős csomagolás azonban nagyon fontos. A kiválasztott ajándék róla szóljon, hozzá kapcsolódjon, az ő kiválóságát, dicsfényét erősítse.

Arany, arany, arany, esetleg bármi, ami sárga...Ékszer minden formában jöhet, akár hajbavaló dísz is lehet. Vacsorameghívás, színház-, koncertjegy, mindegy, csak alkalmi ruhát kelljen felvenni hozzá. Ezért alkalmi ruhának is örül, de lehetőleg márkás legyen. Tűzszínű, arany, vörös, narancs. Persze a megfelelő kiegészítőkkel.

Fésülködőasztal, nagy és sok tükörrel, hogy kitehesse, szemlélgethesse a rengeteg ékszerét, bizsuját is. Fénykép valami (neki) fontos eseményről, persze, az eseményhez és az Oroszlánhoz illő keretben.

Egy spéci este, vacsorával, sok tánccal, mulatozással igazán elbűvöli.

Meglepheted feng shui enciklopédiával is, és hozzá egy gazdagságot, boldogságot hozó nevető Buddha-szobrocskával. A könyvből mindjárt tanulmányozhatná, hogy a lakásában pontosan hol helyezhetné el a nagy hasú, pénzt hozó Buddhát. A narancsszínű, aranymotívumokkal díszített díszgyertya a szobájának díszévé válna, és szerencsét hozó talizmánként örömmel viselné a bőrszíjon lógó napocska medált.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL