Rák

Szívesen, és örömmel ad, minden apró gesztust kedvesen fogad. Szerény, általában nem várja el, hogy drága ajándékokkal halmozzák el. Ha azt mondja: „Ezt igazán nem kellett volna…”, akkor azt komolyan is gondolja! Valami romantikus apróságot válassz neki!

A szentimentális Rák egyébként mindenféle régi holmit kedvel, főleg, ami ismerősökhöz köti, például egy régi családi fotóalbum tökéletes ajándék lehet számára. A tenger morajló energiáját, zúgását rejtő kagylók, csigák, csillagok is boldogítják, és csodálatosan megnyugtatják. Az ezüst és a fakó kagyló-színek a kedvencei. Örül mindennek, amiben ezeket a motívumokat felfedezheti. A karmáról, a lélek állandó újjászületéséről szóló könyvekben pedig megtalálja a megnyugtató választ azokra a kérdéseire, amelyek egyre többet foglalkoztatják.

Bármiféle ennivaló, konyhai felszerelés, nélkülözhetetlen apróság örömet okoz neki.

Puha, színes kasmírpulóverrel, holdezüst csillogós hálóinggel lepd meg, melynek láttán az örömtől és a boldogságtól szinte szárnyai nőnek. Vidd el az óceánhoz vagy legalább a legközelebbi akváriumhoz. Vegyél neki teleszkópot, hadd nézegethesse az uralkodó Holdját, látogassatok el a Planetáriumba. Csak ne felejts el magaddal vinni egy kis édességet a hosszú útra, anélkül a Rák ugyanis „harapós” lesz.

Gyöngyök, színes, puha takarók, gyertyák, csokoládéval vagy különleges ételekkel teli ajándékkosár, meghívás a kedvenc éttermébe: ezek is igazán nyerők számára.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL